Hulp bij subsidieaanvraag
Financiering mogelijk
Bezichtiging in Anerveen
Klantbeoordeling 9.9

Canalisatie

PELLETKACHEL KANALISATIE KOPEN?

Wil je een pelletkachel met kanalisatie kopen? Bij ons kun je (online) een pelletkachel met kanalisatie kopen of een offerte aanvragen. Daarnaast nodigen wij je van harte uit op onze bezichtigingslocatie in Anerveen, waar wij diverse pelletkachel kanalisatie op voorraad hebben staan. Ook kun je hier de pelletkachels met kanalisatie met eigen ogen bekijken en de gezellige en aangename warmte voelen. Met een pelletkachel met kanalisatie bespaar je 30 tot 33% op de jaarlijkse gasrekening. Voor vragen raden wij je aan om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice 0524-563739.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat is een pelletkachel kanalisatie?

Een pelletkachel met kanalisatie kan de warme lucht door de kanalen aan de voor-, boven- en achterzijde uit de kachel blazen. Daarnaast heeft een kanalisatie pelletkachel 1 of 2 extra uitgangen waar warme lucht uitblaast, ook wel kanalen genoemd. Een pelletkachel met kanalisatie een volautomatisch gestuurde kachel waarin houtpellets worden verbrand. De hoeveelheid warme lucht wordt afgestemd op uw warmte behoefte. De lengte welke de kanalen kunnen afleggen hangt af van hoe goed de buizen geïsoleerd zijn. Bij geen isolatie koelt de lucht af en dit bepaald de lengte van de buis. Als de buis over langere lengte door een koude ruimte gaat dan koelt de warme lucht dusdanig af dat deze niet meer warm genoeg is bij de te verwarmen ruimte. In dat geval zal de lucht als tocht ervaren worden. Deze extra kanalen kunnen naar een tweede of derde ruimte geleid. Op deze manier kunnen meerdere ruimtes verwarmd worden. De hoeveelheid warme lucht kan per kanaal geregeld worden om zo de warmte naar wens te verdelen. Door de interne geavanceerde techniek hebben pelletkachels een optimale verbranding en een zeer hoog rendement, zodat de te verwarmen ruimte(s) op een milieuvriendelijke en betaalbare wijze verwarmd kan worden.

Hoe werkt een pelletkachel met kanalisatie?

U vult het reservoir met pellets. De vijzel vervoert de pellets in een bepaald tempo richting de vuurpot. De temperatuur wordt geregeld via de instellingen die zijn gedaan .Het is mogelijk om een bepaalde tijdinstelling te doen. Hierdoor kun je de huis verwarmen voordat je thuis komt en uit laten gaan wanneer je weg gaat. In de vuurpot bevindt zich een gloeispiraal die de pellets laat ontbranden. De warmtewisselaar filtert vervolgens de warme lucht uit de rookgasafvoer waarna de ventilatoren de warme lucht de ruimte in blazen. De overige gassen worden afgevoerd via het afvoerkanaal. Het sensorenpakket controleert de werking, bij eventuele storingen staan deze vermeld op het display.

Wat zijn de voordelen van een kanalisatie pelletkachel?

De voordelen van een pelletkachel met kanalisatie is dat je meerdere ruimtes kunt verwarmen met 1 pelletkachel. Daarnaast is een kanalisatie kachel niet alleen goed voor je portemonnee, de werking is ook nog eens goed voor het milieu.

Waarom kopen bij trendypelletkachel?

  Brandend product bezichtiging in Anerveen
  Advies op maat
  Financiering mogelijk
  Installatie op locatie
  Installatie -en onderhoudsservice
  Hoogwaardig kwaliteit