Hulp bij subsidieaanvraag
Financiering mogelijk
Bezichtiging in Anerveen
Klantbeoordeling 9.9

Over Trendypelletkachel.nl

Trendypelletkachel.nl is een online aanbieder van hoge kwaliteit design pelletkachels. Door te innoveren en constant te maximaliseren proberen wij de beste service te bieden op de markt. Onze ongeëvenaarde kwaliteit en service spreekt voor zichzelf.

Service

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een service niveau bieden welke ongeëvenaard is. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten, kunnen wij ook de perfecte service bieden die bij onze visie hoort.

Enkele punten waarmee Trendypelletkachel.nl zich onderscheid:
  importeurschap, direct aanspreekpunt bij de fabrikant, korte lijnen, de scherpste prijs
  telefonisch bereikbaar
  eigen klantenservice met verstand van zaken
  2 jaar garantie op de body van de kachel
  1 jaar garantie op de draaiende danwel slijtende delen
  maatwerk en persoonlijke benadering
  hooggewaardeerde kwaliteit
  fluisterstille kachels
  installatieservice
  onderhoudsservice

De gegarandeerde kwaliteit van Trendypelletkachel.nl

Trendypelletkachel.nl staat garant voor de hoogste kwaliteit design kachels. Grote aandacht gaat naar het technische aspect van onze producten. Onze visie is om perfecte kwaliteit te leveren en dat voor betaalbare prijzen. Dit is mogelijk door goed te communiceren met onze fabrikanten, wat speelt er op de markt, wat wil de klant etc. Daarbij geven wij garantie op al onze producten. Bij Trendypelletkachel.nl mag u absolute top kwaliteit verwachten en niks minder.

Wat vinden klanten van Trendypelletkachel.nl?

Trendypelletkachel.nl snapt dat het spannend is om online een bestelling te plaatsen en wie kan u betere overtuigen dan onze klanten? Daarom werken wij samen met Webwinkelkeur klantbeoordelingen. Webwinkelkeur is een externe en onafhankelijke partij welke reviews verzamelt van klanten. Via Webwinkelkeur ziet u wat klanten vinden van Trendypelletkachel.nl.